Kruiden signatuur en verdieping

Verdieping in kruiden en geneeskracht!

Een KRUIDEN VERDIEPINGS JAAR waarin je de basiskennis die je al hebt gaat uitbreiden! In dit jaar gaan we op een andere manier kijken naar planten en hun uiterlijk en inhoudstoffen! We kijken op een holistische manier naar de kruiden, niet alleen de wetenschappelijke werking maar of het kruid jou persoonlijk aanspreekt en wat het voor jou gezondheid kan doen. Zowel de signatuurleer als de plantenfamilies, bevatten handgrepen om planten te herkennen en om te onthouden waar ze goed voor zijn.  Je leert planten beter kennen met hun bijzondere eigenschappen en hun uiterlijke kenmerken.

Deze kruiden & wildpluk cursus kan een vervolg zijn op de kruiden & wildpluk cursus maar is een op zichzelf staande cursus.

In dit jaar gaan we ons meer verdiepen in de kruiden. De kruiden bekijken, gebruiken en uitwerken, dit doe je mede ook zelf! Elke deelnemer kiest een kruid of krijgt een kruid welke je gaat uitwerken op een bepaalde manier. Dit kruid deel je met de andere deelnemers. Dus zelf onderzoeken! We behandelen de belangrijkste en meest gebruikte geneeskruiden. Die je kunt inzetten bij de meest voorkomende alledaagse kwalen.

Preventie door middel van het eten van wilde planten, het regelmatig in de natuur zijn om op zoek te gaan naar de kruiden, op een gemakkelijke manier opnemen van de kruiden en gezonde voeding.

Natuur is een bijzonder “ding”, zonder kunnen wij niet leven, maar aan de andere kant, lijkt het ook zo gewoon.  En de mens gaat er zo onnadenkend mee om. Verbinding met, brengt een hele andere manier van naar de natuur kijken en beleven met zich mee.

Praktisch:

Deze kruiden verdiepingscursus bestaat uit 12 delen die je schriftelijk krijgt opgestuurd. De delen kun je zelf printen en bewaren in een map, dan heb je een mooi naslag werk. Op de website van Casa Natura zal er elke week een kruid staan dat wordt uitgediept. Dit kruid kun je ook downloaden en printen, zo breid je kruiden bibliotheek gestaagd uit!

In de besloten Facebookgroep of appgroep kan je informatie vinden en uitwisselen.

Samenvatting:

Start: ELKE MAAND!

Schriftelijk: 12 maand, elke 1e van de maand een deel. Elke week een kruid op de website.

Gratis: boek ‘Gezondheid uit de natuur’.

Kosten: €227,50 per jaar. Inclusief. Deelnemers van de KRUIDEN & WILDPLUKKEN jaartraining kunnen een korting code krijgen, vraag er naar! (mail naar info@casanatura.nl)

SCHRIJF JE HIER IN: Kruiden verdieping – CASA NATURA