Vakantie in en met het groen

De Casa Natura Galicia is een vintage groot huis op een landgoed met een voedselbos in ontwikkeling in een omgeving met bossen, weides en rivieren. Het Galicisch platteland is een mooie mengeling van bossen en kleine dorpjes in een groene vruchtbare omgeving. Op het land zijn diverse zitjes waar je van gebruik kunt maken zowel zon als schaduw. Er is een kleine wandelroute over het land en door het bos. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van de hout gestookte hottub op het land.

Verblijf in een eigen appartement op de begane grond in het grote huis met een groot twee persoons bed, tafel met stoeltjes. Er is drinkwater aanwezig en gelegenheid om koffie of thee te maken. Het beddengoed is verzorgd ook evt extra deken en handdoeken. Het appartement heeft een eigen badkamer met douche, bad en toilet. Gebruik van de keuken in overleg.

Ontbijt wordt verzorgd, andere voorzieningen, maaltijden of catering op verzoek mogelijk.

Het appartement is te boeken samen met een begeleide natuurwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige kruiden workshop.

Het is ook mogelijk om in een eenpersoonskamer of in meerdere kamers te overnachten.

Boek je dagen via onderstaande kalender, minimaal 2 nachten maximaal 7.

Wil je boeken via de mail: info@casanatura.nl

Prijs: verblijf appartement met privé badkamer: 2 personen 2 nachten inclusief ontbijt: €70,00 per nacht. Extra maaltijd service, gebruik van hottub, geneeskrachtige kruiden of eetbare planten workshop ter plekke te boeken en voldoen.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar