AGENDA

1 maart: Start online cursus VOEDSELBOSTUIN: om een echt groot voedselbos te beginnen in Nederland is nog niet zo makkelijk, in de praktijk loop je tegen allerlei regels en wetten aan die, zoals zo vaak, achter de ontwikkelingen en wensen aanhobbelen. Daarom gaat deze cursus over een voedselbosJE! Een voedseltuin waar je maar een klein stukje grond voor nodig hebt, gewoon je eigen achtertuin of als je die niet hebt een volkstuin of misschien kun je wel samen met buren een stuk groen in je omgeving adopteren! Lees meer

11 maart: Start KRUIDEN & WILDPLUKKEN JAARTRAINING. Wil je meer weten over, en doen met kruiden & eetbare wilde planten? Dan is dit de training voor jou! Doe je mee met deze ONLINE of de COMPLETE kruiden & wildpluk training dan ga je eigen omgeving kijken naar wat er op dat moment groeit. En dat hoeft helemaal niet ver te zijn. Waarschijnlijk groeit er in je tuin (onkruid!) of om de hoek al genoeg kruiden om te verwerken in je maaltijd! Leer wilde kruiden herkennen en verwerken. Je kunt elke maand instappen en het HELE JAAR rond gaan! De training is praktijk gericht op gezondheid (voeding) en (genees)kracht uit de natuur met respect en liefde voor de natuur! ONLINE OF MET PRAKTIJKDAGEN IN NOORD HOLLAND OP: 13,14 & 20 MEI EN 23 & 30 SEPTEMBER 2023. Lees verder>> Informatie per mail: info@casanatura.nl

11 april 2023: Start KRUIDEN & WILDPLUKKEN JAARTRAINING PRAKTIJK in GALICIA!! Wil je meer weten over, en doen met kruiden & eetbare wilde planten? Dan is dit de training voor jou! Doe mee met deze COMPLETE kruiden & wildpluk training dan ga je eigen omgeving kijken naar wat er op dat moment groeit. En dat hoeft helemaal niet ver te zijn. Waarschijnlijk groeit er in je tuin (onkruid!) of om de hoek al genoeg kruiden om te verwerken in je maaltijd! Leer wilde kruiden herkennen en verwerken. Je kunt elke maand instappen en het HELE JAAR rond gaan! De training is praktijk gericht op gezondheid (voeding) en (genees)kracht uit de natuur met respect en liefde voor de natuur! PRAKTIJKDAGEN IN GALICIA SPANJE: OP 28, 29, 30 april t/m 1 mei 2023, stap je in na april/ mei 2023 dan kun je de praktijkdagen is de herfst of het jaar daarop meedoen. Lees verder>> Informatie per mail: info@casanatura.nl

AGENDA CASA NATURA GALICIA:

Voedselbos weekeind: 24 t/m 26 maart

Voorjaar kruidenweekeind: 31 maart t/m 2 april

Wandelweekeind: 21, 22 t/m 23 april & 4, 5, & 6 augustus

Zomer kruiden & wildpluk weekeind: 28 t/m 30 juli

Kastanjedagen: 29 & 30 september t/m 1 oktober

Herfst kruiden & wildpluk weekeind: 10 t/m 12 november

Prijs vanaf: 397,50 euro p.p. bij twee personen per kamer, een persoon per kamer 497.50 per weekeind, all-inclusief. Wandelweekeind: vanaf 180,00 p.p. bij twee personen per kamer, een persoon per kamer + 50,00 euro.

Prijs is inclusief drie dagen workshops alle benodigdheden en ontbijt, lunch en diner op de drie lesdagen.

Kruidenweekeind Casa Natura Galicië, boek per e-mail je ontvangt dan een prijsopgave op maat en de voorwaarde. We kunnen je wensen en onze mogelijkheden bespreken. Lees hier meer over de weekeinden>>

Mail naar: info@casanatura.nl t.n.v. Patty of Hans.

1 mei: Kruiden & wildplukken voorjaarscursus: Het voorjaar is dé tijd om naar buiten te gaan en de natuur opnieuw te ontdekken! Het zijn de maanden waarin de meeste kruiden opkomen de bomen en struiken bloeien, de natuur is op zijn mooist. Doe mee met de KRUIDEN & WILDPLUKKEN voorjaarscursus en leer alles over de eetbaarheid en geneeskracht van wilde planten. Deze cursus is een kennismaking met eetbare wilde planten en het verwerken van geneeskrachtige kruiden in gezonde producten voor het dagelijkse leven. Praktijkdagen: 19 & 21 mei 2023.

  • Bijdrage losse deelname wandeling: vanaf €25,00 p.p. Bijdrage CBDolie workshop €35,- inclusief flesje CBDolie. Zeep & Sop en Geneeskracht uit de natuur €27.50.

–  Het kan zijn dat er (te) veel aanmeldingen voor deze activiteit zijn in dat geval plannen we een extra datum erbij. Verdere data van de kruiden cursus krijg je na opgeven.

Wil je zelf een kruidenwandeling/ koken in de natuur of een workshop organiseren met vrienden en vriendinnen? Een aanvullende activiteit bij een viering of festival? Dat kan! Bij minimaal 10 personen kunnen we dit organiseren. Op een locatie in Noord-Holland of bij jou in de buurt in overleg. Bijdrage vanaf 25,- p.p.

Wil je je aanmelden voor een wandeling of workshop? Mail dan naar info@casanatura.nl voor de mogelijkheden!

  • Bijdrage losse deelname wandeling: vanaf €25,00 of 27,50 p.p. Bijdrage CBDolie workshop €35,00,- inclusief flesje CBDolie. Zeep & Sop en Geneeskracht uit de natuur €35.00 inclusief alle materialen.
  • Het kan zijn dat er (te) veel aanmeldingen voor een activiteit zijn, in dat geval plannen we een extra datum erbij.
11840145_1009857762367178_1597758158_o
Plant een zaadje…