kortingcode

September recept & kortingscode

September is begonnen de nazomer geeft prachtige dagen en mooie oogsten. Op dit moment ben ik druk bezig met zaden verzamelen. Zaden van alle bloemen die ik mooi vind en graag volgend jaar in de tuin of op een andere plek in de natuur wil hebben en zaden om als wintervoorraad te bewaren als voedsel! 🌼Dan voel ik me een oude verzamelaar die de hele dag bezig is op zoek naar voedsel en een voorraadje opbouwt voor de winter. Het is een mooie, bijna therapeutische bezigheid om die minuscuulkleine rondjes vierkantjes en driehoekjes te sorteren en in papierenzakjes gelabeld en al te bewaren. 🌱

🍀De teunisbloem is een plant waar ik op dit moment veel aandacht aan besteed, het is één van de planten die in de cursus voedseltuin als eerste aan bod komen samen met de brandnetel…, natuurlijk! Je voedseltuin kan niet zonder brandnetel een soort van moeder is het een plant die zoveel geeft en kan en soms… ja soms prikt ze van zich af dus benader je haar altijd voorzichtig met respect!

Op dit moment kun je waarschijnlijk nog wel wat zaden van haar vinden en verzamelen, daar kan je dit leuke receptje voor een natuurlijke smaakmaker mee maken, heerlijk en gezond!

Natuurlijke smaakmaker brandnetel sesamzout:

  • 1 kopje sesamzaadjes
  • ¼ kopje brandnetelzaadjes
  • 1 kleine theelepel zeezout

Rooster de sesamzaadjes in een pan met een dikke bodem totdat ze een mooi bruin kleurtje krijgen. Niet te lang, ze mogen niet zwart worden. Laat ze zaadjes afkoelen en meng ze dan samen met de brandnetelzaden en het zout in een kruiden- of koffiebonenmolentje.

Bewaar dit heerlijke strooisel in een potje of blik. Je gebruikt het over een salade of over je brood het is echt heerlijk en gezond, je kunt het gebruiken als smaakmaker in plaats van zout het heeft een hartige smaak en versterkt het gerecht.

🌱Wil je ook meer eten uit eigen tuin? Doe dan mee met de cursus VOEDSELTUIN! Je kunt meteen de komende maand aan de slag met je voorbereidingen.

🌱Of maak een mooie start met de uitgebreide JAARTRAINING KRUIDEN & WILDPLUKKEN en ontdek wat voor gezonds de natuur ons allemaal te bieden heeft!

Deze maand is de start van de nieuwe opzet bij de jaartraining en kun je meteen twee volle praktijkdagen meedoen. Dan doe je gelijk praktijkervaring op en ben je al een heel eind op weg met het herkennen en bereiden van wilde kruiden!

Geeft je deze maand op voor de jaartraining vóór 20 september met €50 euro KORTING, alleen deze twee weken!! Gebruik waardebon: SEPTEMBER50

Je ontvang meteen eind september GRATIS het boek “gezondheid uit de natuur” en een kruidenpakketje!!

🦋VRIENDEN/VRIENDINNEN AANBIEDING!! Wil je samen meedoen met de jaartraining? Dat kan!

Als je samen meedoet aan de jaartraining het je extra plezier, behalve samen ervaringen delen en samen brouwen heb je ook nog eens samen voordeel, extra leuk dus! Je hoef alleen maar onderstaande code in te vullen bij je bestelling en de korting wordt meteen verrekend het totaalbedrag is dan voor beide deelnemers, je ontvangt samen €200 korting!

Bestel 2 x de jaartraining en gebruik waardebon: vriend2022.

Geef je meteen op>> Kruiden & wildpluk jaartraining 12 maanden Jaar rond COMPLEET – CASA NATURA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *